Štítky

pondělí 15. července 2013

Cosmetics from sale elnino




Takže jak jsem slíbila, tady je post o nákupu ve výprodeji na elnino

Vše objednané přišlo po oznámení sms v pořádku, dobře zabaleno.
K objednávce byly přiloženy i vzorky navíc a to vzorek krému (ten jsem už spotřebovala) a 3 vzorky vůní. Zdarma jsem ještě k nákupu měla  2 kusy sprchového gelu po 75ml Ferragamo Tuscan Soul. Obchod tedy mohu s klidem pochválit.

A nyní k jednotlivým  kouskům.....

Hydratační maska Shiseido THE SKINCARE Moisture Relaxing Mask 50ml tester - koukám a po skončení výprodeje stojí 700 Kč, takže za 433 Kč dobrý kup, konzistence je velice příjemná, spíše jemná než hutná, parfemace mírná a po použití zůstává na pleti pocit větší hydratace, takže za mě plus.

Make-up Christian Dior Diorsnow White Reveal Compact Makeup SPF30 odstín 12 ) tester - výprodejovou cenu měly jen některé odstíny - opět dobrý kup za 335 Kč proti nynější ceně 590 Kč, mohu potvrdit rozjasnění pleti tak akorát a zároveň se taky barvě pleti přizpůsobí, doporučuji.

Tvářenka Christian Dior Diorblush 7,5g tester - odstín 943 Strawberry Sorbet - barva je růžová, což mi vyhovuje a textura jemná, přičemž je větší polovina matná a zbytek je s jemnými třpytkami....po použití rozhodně nemáte tváře jako Marfuška, naopak je velice jemná a přirozená. Rovněž doporučuji.



maska a makeup

zde je vidět konzistence masky - je velice příjemná
vzorky vůní
sprchové gely


tvářenka


jedna část je matná  a druhá malinko se třpytkama



Podléháte taky výprodejovým akcím?

2 komentáře:

  1. Vybrala sis samé krásné kousky. Tento výprodej se elninu povedl. Objevilo se spoustu trháků za zajímavé ceny, v dekorativce teda hlavně testery, ale důležitý je hlavně obsah, takže jo, dobrý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No zase je na chvíli pokoj...do dalšího výprodeje. Testerům se vůbec nebráním, obsah je opravdu důležitější.

      Vymazat